vineri, 1 aprilie 2011

HTC - producatorul anului 2011


HTC Nexus One

            Cea mai importanta asociatie din industria globala de comunicatii mobile din lume, GSMA, a desemnat compania HTC drept “Producatorul anului 2011” in materie de terminale GSM, dupa ce anul trecut a fost recompensata cu premiul ‘Cel mai bun telefon al anului’, potrivit companiei. HTC Corporation a primit astfel cea mai importanta distinctie acordata in industria telefoanelor mobile.
            Premiul a fost acordat de catre GSMA in cadrul ceremoniei Global Mobile Awards de la Barcelona, intr-o competitie in care contracandidatii au fost Apple si Samsung. Premiul  ‘Cel mai bun telefon al anului 2010′, a fost acordat pentru modelul HTC Hero.
            Juriul care a acordat premiile GSMA include analisti si consultanti, operatori de telefonie mobila, dar si lideri ai industriei de profil.
            Asociatia, care reprezinta interesele industriei globale de comunicatii mobile, este prezenta in 219 tari, reuneste aproape 800 de operatori mobili din intreaga lume, dar si peste 200 de companii din sfera mobilitatii, intre care producatori de telefoane, companii dezvoltatoare de software, furnizori de echipamente, furnizori de servicii Internet si organizatii media si de divertisment.
            Compania si-a propus sa ajunga in 2012 al treilea producator mondial de smartphone-uri. HTC este prima companie din lume care a produs un telefon mobil bazat pe sistemul de operare Android al celor de la Google, produs care s-a dovedit a fi un competitor serios pentru iPhone. In plus, HTC produce si telefonul Nexus One, pe care Google il vinde direct consumatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu